da, asa se face in ziua de astazi; cand un om vine cu o problema concreta si la obiect, se gaseste " cineva" ca sa il puna la punct subt pretextul falsei piosenii.....
in sfarsit, astazi casatoria a ajuns de tot rasul.......
insa, poate mai exista cate unul care are o intentie cinstita.......mai stiti.....
de pilda, asa s-a facut pe vremea D-lui Isus, cand un anume orb dorea sa fie vindecat, insa, cei din jur il impiedicau sa ajunga la Isus spunand ceva de genul : " taci din gura problema aceasta nu este pt expus in public, nu esti tu vrednic sa fi tratat personal de D-zeu" ........etc
acum, societatea contemporana este asa ca o bolnita comuna, unde fiecare vine cu betesugul lui......multi nu se pot casatori.......din pricina ca astazi, casatorie in primul rand inseamna sa ai bani, casa, si eu stiu mai ce doreste eventualul partener(a) de viata..........
cu toate ca mai oriunde un forum/site de matrimoniale da o nota de " neseriozitate" din pricina indivizilor care il frecventeaza fara sa aiba nevoie de el....
eu cred ca nu trebuie aratat cu degetul un om care doreste sa se casatoreasca ( si nu asteapta pana cand constata o "sora" cat de sfant, harnic, vrednic.....etc este el.....)
cred ca societatea ( incluzand aici si multe comunitati crestine care fac front comun cu ea) de astazi trebuie aratata cu degetul, fiindca astazi, un om nu poate trai, nu poate fi ajutat, nu se poate casatori...........fiindca ........" deranjeaza" linistea in biserica

fratilor, credinta crestina a fost infiintata pentru OM si pt a implinii nevoile lui in cadrul creatiei lui d-zeu
nu omul a fost facut ca sa suporte diverse constrangeri......inventate de " unii".......... si prezentate ca voia lui d-zeu.....