Autor Subiect: Este ciudat cum Bisericile Creştine netadiţionale devin tradiţionale  (Citit de 1158 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline izafiu

• Nou pe forum
  • *
  • Mesaje postate: 1
    • Adresa de email
Stimati frati si prieteni,
    Creştinii din Bisericile Tradiţionale ne reproşează de multe ori timpul scurt trecut de la aparitia Bisericilor noastre Netraditionale. Dar văd că încet, încet, cam toate Bisericile Creştine mai vechi de 50 ani devin tradiţionale.
    Am plăcerea să vă prezint o trezire spirituală recentă, bazată pe profeţiile biblice, care vorbeşte ceva despre această trecere de la tradiţional la netradiţional, de la Biserica Batistă la cea Adventistă şi mai departe, pentru că trăim ultimii ani ai istoriei omenirii.
    Pentru că ne interesează domeniul spiritual, este bine să vedem lucrurile din mai multe puncte de vedere. Nu vă rog sa ascultaţi toate prezentările lui Larry Wilson, dar măcar una din ele, cred că ar fi bine să vedeţi. Eu le folosesc sa invaţ limba engleză. Cea mai reprezentativă şi mai interesantă ar fi cea din December 2005 - Revelation's Story - "The Seals", Pt. 5 de pe pagina web: http://www.wake-up.org/Videos/Video.htm
Se vorbeşte despre Wiliam Miller şi apariţia Bisericii Adventiste. Apoi puteţi să mai asculţi şi anterioara sau urmatoarea prezentare.
Dacă veţi crede că aici este ceva important pentru viaţa noastră, puteţi recomanda şi altora aceste prezentări.
Sănătate la toţi si spor la studiu!

Offline ucenicul

• Administrator
  • Membru
  • Mesaje postate: 384
Răspuns: Este ciudat cum Bisericile Creştine netadiţionale devin tradiţionale
« Răspuns #1 : Februarie 23, 2007, 02:05:40 pm »
Cred ca e important ca toate bisericile crestine, traditionale sau netraditionale, sa fie spirituale pt ca sa poata raspunde nevoilor enoriasilor.Din pacate realitatea este alta foarte multe biserici fiind in pragul mortii spirituale. O sa incerc sa ma uit la prezentare..
Domnul sa ne ajute sa cautam pacea!
Nu te teme, crede numai!