E foarte adevarat ce spui, dar unii dintre soti sau unele sotii au impresia ca trebuie sa faca totul celalalt si nu impreuna, cred ca din acest motiv multa lume nu se casatoresti, in momentul in care te casatoresti ai multe indatoriri, sarcini, responsabilitati, eu de exemplu acum lucrez dar dupa orle de program fac ce vreu ei bine cand esti castorit, totul se schimba, trebuie sa te gandesti ce e bine pt el-ea, ce ar trebui sa faci sa il-o multumesti sa vezi cum poti sa ii usurezi munca in treburile casnice.
De exemplu am o familie de prieteni credinciosi, s-au casatorit si nu au stiau nici unul s-a gateasca, si-au cumparat o carte de bucate si asa au inceput sa invete sa gateasca si acum cine vine primul de la munca gateste, sau la treburile casnice unul face un lucru celalalt un alt lucru si cand termina treaba au amandoi timp liber sa discute si sa se relexeze, dar din pacate acest lucru nu prea se intampla, din punctul meu de vedere cred ca toti tineri necasatoriti ar trebiui sa se gandeasca bine inainte de casatorie.....