Tinerii au o mare tentatie a devenii vedete ,probabil si eu la randul meu am fost supus acelorlasi tentatii (la 20 ani) .Internetul este invadat de tineri np ,pe care "ii chinuie talentul" care de mai care sa compuna sau sa interpreteze melodii "crestine"
desi nu toate se dovedesc veritabil crestine ,unele sunand mai degraba a muzica usoara (pop rock ) pe text religios.
Unii chiar au reusit sa devina "vedete" ale muzicii neoprotestante. Avem exemplul
Simina& Gabriela Palincas care cel putin in primele lor albune au dovedit un talent deosebit ,melodiile interpretate de ei aducand incurajare in credinta pentru cei ce le ascultau.
Insa daca un crestin autentic ,nascut din nou este preocupat doar de a aduce slava
lui Dumnezeu prin cant si nu se lasa furat de ganduri de marire ,ramand smeriti si neasumandu-si nici un merit ,crestinul firesc se lasa ademenit de ispita "gloriei" si cade in pacatul slavei desarte si mandriei. Ne intrebam atunci ,au fost acesti interpreti de muzica crestina cu adevarat sinceri in ceia ce au interpretat sau sunt doar niste actori care au jucat un rol ,sau prefacut a fi crestini sinceri pocaiti dar in final sau dovedit a fii doar niste oameni din lume ? Sau au fost ei siceri la inceput ,apoi au cazut in pacatul mandriei si slavei desarte ,trecand de la umilismul starii de crestin pocait la cea de "vedeta" preocupata de placerile oferite de lume ,goana dupa bani,bijuterii cat incape ,machiaje ,inbracaminte indecenta etc ..? Elemente care in mod normal nu ar trebui sa caracterizeze un crestin pocait ,nascut din nou.(decat poate pe unul cazut de la credinta).
Gariela ,Simina ,viseaza o cale ,o melodie si un clip care pare sa se distanteze de crestinism si sigur de pocainta.
http://www.youtube.com/watch?v=AvVrEf4_-eoInteresant ca cel ce realizeaza si posteaza acest clip "gheorghe chioru ",are la activ si clipuri cu manele postate pe youtube ,deci cam pe aici se invart ...