Autor Subiect: Exista crestini adevarati?  (Citit de 355 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline manwio

• Nou pe forum
  • *
  • Mesaje postate: 2
    • Adresa de email
Exista crestini adevarati?
« : Iunie 18, 2010, 02:30:01 pm »
Exista oare crestini adevarati,caci eu m-am saturat de falsitate,prefacatorie,idolatrie
.Unde te duci,toti tipa in gura mare,ca ei sunt copii Domnului,ca la ei este adevarul si ca Biserica lor este cea adevarata.
.Fratilor!!!! nu va este frica de bunatate Domnului,cat credeti ca o sa ne mai rabde,
Oare ?asta a dorit ,doreste EL de la noi,sa ne laudam cu ce nu este al nostru.Lucrurile bune, care mai sunt in noi,daca mai sunt,ne sunt date de Dumnezeu ,de Duhul sau,noi nu suntem decat niste pacatosi si asa o sa murim ,daca bunul Dumnezeu nu o sa ne ierte.
Pavel a fost ales de Dumnezeu sa  predice cuvantul ,dar niciodata nu sa umflat ,asa cum o fac cei ce predica azi sa recunoscut pacatos si a spus ca o sa moara pacatos ,daca Dumnezeu nu o sa-l desavarseasca in clipa cand il va lua la EL.
Am predicat si eu,cu dragoste si ravna ,eream orb,nu vedeam decat bunatate in jurul meu,fratii mi-se pareau cei alesi,insa Dumnezeu mi-a deschis ochii si mi-a aratat ca de fapt era doar o mare falsitate si interese,oameni profita de omul care incearca sa se apropie de Dumnezeu,nu este decat un prost pe care ei il manipuleaza cum vor,va spun astea pentru ca as m-am simtit eu.
Pe unde te duci,toti predica, vorbesc frumos. Oare! Dumnezeu de lingai are nevoie.
Eu unul nu am vazut frati ,care sa le pese de fratele aflat in suferinta,toti te inconjoara
si dau din gura ,caci gura nu doare”domnul sa te ajute,domnul fie cu tine,pace frate”
“VRAJEALA FRATE”nu sare numeni sa te ridice,insa daca tu te implicit si vrei cu adevarat sa faci ceva e bine venit,pentru ei.
Cei care sunt in” fata “isi impart ciolanu si dau din cand in cand resturile la amarati,spun asta ,deoarece si eu puteam sa fac parte din cei din fata,insa nu am vrut sa vand ,ce mi-a fost data de Dumnezeu prin Duhul,nu pot amesteca pe Maoma cu Dumnezeu,as fi un Iuda,oare nu toti cei care fac astfel de lucruri sunt Iuda?.Nimeni nu staruie in a predica pe Iuda ,dece oare?,face parte din cuvant.Iuda exista si azi,dar ne facem ca nu-l vedem,pentru ca este in noi.Il vindem pe Isus si noi,prin fapte noastre.
Exista oare copii ai Domnului ,daca  cunoasteti astfel de oameni ,faceti-mi si mie cunostinta cu ei    manwio@yahoo.com

Offline ucenicul

• Administrator
  • Membru
  • Mesaje postate: 384
Răspuns: Exista crestini adevarati?
« Răspuns #1 : Iunie 18, 2010, 03:22:50 pm »
Desigur ca exista crestini adevarati, dar sigur nu exista crestini perfecti. Cu totii escaladam "muntele", unii au ajuns aproape sus, altii sunt pe la jumatate, si cei mai multi au abandonat urcusul dupa cativa metri. Acum stau la baza "muntelui" si ii judeca pe cei care se chinuie si mai "aluneca"; ar vrea sa urce si ei, dar li se pare prea greu. Era si unul Iuda care a ajuns aproape sus, dar a "alunecat" inapoi jos si, cum fac cei mai multi, n-a mai ales sa urce, ci a ales calea cea mai usoara...
Ce vreau sa-ti spun manwio, e ca nu suntem perfecti, nici eu nici tu. Asa cum ne-a durut pe noi cand altii ne-au dezamagit, asa i-a durut si pe altii cand noi i-am dezamagit. Si vom mai fi dezamagiti, si noi vom mai dezamagi. Important este sa ne tragem sufletul, sa ne reparam echipamentul si sa continuam urcusul... Din "alunecari" putem iesi mai atenti, cu experienta necesara care sa ne ajute sa le prevenim...  
Sa ne uitam la Domnul nostru! El ocupa postul de Judecator, nu noi!
Nu te teme, crede numai!

Offline Altior

• Senior
  • Mesaje postate: 209
    • www.regnabit.ro
    • Adresa de email
« Răspuns #2 : Iulie 14, 2010, 07:30:52 pm »
Eu am cunoscut cel puţin o sută de creştini adevăraţi. Începând cu pescarul de oameni care m-a convertit la Cristos, cu drepţii să-l odihnească Dumnezeu pe părintele Vasile. Nu apucase să îmbrace haina sacerdotală de prea mult timp când, într-o zi de toamnă a anului 1948, năimiţii puterii întunericului l-au arestat chiar din faţa Sfântului Altar, împreună cu superiorul lui, care a murit pe Via Crucis a beciurilor Securităţii, mărturisindu-l pe Cristos. Tânărul (pe atunci) părinte Vasile a cunoscut procese prin care l-au târât Ana şi Caiafa, a cunoscut lagărele ororii roşii şi munca silnică în minele de plumb. În anii 60 abia l-au "eliberat", dar cultul lui fiind interzis de Irozii vremii, a lucrat ca muncitor necalificat timp de 20 de ani. Toate acestea fiindcă a îndrăznit să-L mărturisească pe Cristos şi a refuzat constant să iscălească "doar o hârtie" prin care să se rupă de Biserica Sa. Când, în anii 90, am fost îndrumat spre "Vicariatul Bucureştiului şi Ungrovlahiei", mă gândeam că am să intru, dacă nu într-un palat, măcar într-un birou normal. Dar nu, era umila lui garsonieră, unde a şi murit. "Dar aici e foarte bine, nu mai suntem în catacombe !" a răspuns bătrânul preot mirării mele. Ar fi vrut să mai jertfească odată, o singură dată, în faţa altarului din biserica de unde a fost smuls. Dar nu a mai apucat. Acum slujeşte  Liturghia Cerească, în faţa Tronului unde şade Mielul.

Acesta este doar un exemplu, dar am mai cunoscut atâtea !
Christus Rex Perpetuus

www.catehism.ro

Offline manwio

• Nou pe forum
  • *
  • Mesaje postate: 2
    • Adresa de email
« Răspuns #3 : Noiembrie 16, 2010, 03:16:26 pm »
Desigur ca exista crestini adevarati, dar sigur nu exista crestini perfecti. Cu totii escaladam "muntele", unii au ajuns aproape sus, altii sunt pe la jumatate, si cei mai multi au abandonat urcusul dupa cativa metri. Acum stau la baza "muntelui" si ii judeca pe cei care se chinuie si mai "aluneca"; ar vrea sa urce si ei, dar li se pare prea greu. Era si unul Iuda care a ajuns aproape sus, dar a "alunecat" inapoi jos si, cum fac cei mai multi, n-a mai ales sa urce, ci a ales calea cea mai usoara...
Ce vreau sa-ti spun manwio, e ca nu suntem perfecti, nici eu nici tu. Asa cum ne-a durut pe noi cand altii ne-au dezamagit, asa i-a durut si pe altii cand noi i-am dezamagit. Si vom mai fi dezamagiti, si noi vom mai dezamagi. Important este sa ne tragem sufletul, sa ne reparam echipamentul si sa continuam urcusul... Din "alunecari" putem iesi mai atenti, cu experienta necesara care sa ne ajute sa le prevenim...  
Sa ne uitam la Domnul nostru! El ocupa postul de Judecator, nu noi!

Frate !eu nu am vrut sa para ca judec pe cineva,sa ma fereasca bunul Dumnezeu de asa ceva,am vrut sa -mi gasesc locul,insa nu cred ca exista asa ceva ,cer oare prea mult?
Numai bine !Dumnezeu sa va aibe in paza si sa ne lumineze mintiile ,sa lasam ceea ce credem NOI ca este bine dand din gura sa trecem la FAPTE.

Sanatate.