Exista oare crestini adevarati,caci eu m-am saturat de falsitate,prefacatorie,idolatrie
.Unde te duci,toti tipa in gura mare,ca ei sunt copii Domnului,ca la ei este adevarul si ca Biserica lor este cea adevarata.
.Fratilor!!!! nu va este frica de bunatate Domnului,cat credeti ca o sa ne mai rabde,
Oare ?asta a dorit ,doreste EL de la noi,sa ne laudam cu ce nu este al nostru.Lucrurile bune, care mai sunt in noi,daca mai sunt,ne sunt date de Dumnezeu ,de Duhul sau,noi nu suntem decat niste pacatosi si asa o sa murim ,daca bunul Dumnezeu nu o sa ne ierte.
Pavel a fost ales de Dumnezeu sa predice cuvantul ,dar niciodata nu sa umflat ,asa cum o fac cei ce predica azi sa recunoscut pacatos si a spus ca o sa moara pacatos ,daca Dumnezeu nu o sa-l desavarseasca in clipa cand il va lua la EL.
Am predicat si eu,cu dragoste si ravna ,eream orb,nu vedeam decat bunatate in jurul meu,fratii mi-se pareau cei alesi,insa Dumnezeu mi-a deschis ochii si mi-a aratat ca de fapt era doar o mare falsitate si interese,oameni profita de omul care incearca sa se apropie de Dumnezeu,nu este decat un prost pe care ei il manipuleaza cum vor,va spun astea pentru ca as m-am simtit eu.
Pe unde te duci,toti predica, vorbesc frumos. Oare! Dumnezeu de lingai are nevoie.
Eu unul nu am vazut frati ,care sa le pese de fratele aflat in suferinta,toti te inconjoara
si dau din gura ,caci gura nu doare”domnul sa te ajute,domnul fie cu tine,pace frate”
“VRAJEALA FRATE”nu sare numeni sa te ridice,insa daca tu te implicit si vrei cu adevarat sa faci ceva e bine venit,pentru ei.
Cei care sunt in” fata “isi impart ciolanu si dau din cand in cand resturile la amarati,spun asta ,deoarece si eu puteam sa fac parte din cei din fata,insa nu am vrut sa vand ,ce mi-a fost data de Dumnezeu prin Duhul,nu pot amesteca pe Maoma cu Dumnezeu,as fi un Iuda,oare nu toti cei care fac astfel de lucruri sunt Iuda?.Nimeni nu staruie in a predica pe Iuda ,dece oare?,face parte din cuvant.Iuda exista si azi,dar ne facem ca nu-l vedem,pentru ca este in noi.Il vindem pe Isus si noi,prin fapte noastre.
Exista oare copii ai Domnului ,daca cunoasteti astfel de oameni ,faceti-mi si mie cunostinta cu ei
manwio@yahoo.com