Autor Subiect: Frumusetea dragostei  (Citit de 3384 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline telu

• Junior
  • **
  • Mesaje postate: 19
Răspuns: Frumusetea dragostei
« Răspuns #15 : Iulie 28, 2007, 05:06:39 pm »
   Tare  ..... " pamantul galben "  ;D

Din  pacate toti sintem oameni cu defecte . Si cred ca mai important decit a le descoperii pe ale partenerului de viata , este sa mi le descopar pe ale mele . Si inca poate nu e prea greu sa le gasesc , dar .....e super dificil sa mi le accept .....
Atunci cind voi vedea ca nu sint perfect , ca am o gramada de defecte , cred ca mai usor le voi accepta pe ale partenerului (ei ) de viata - partener dat de Domnul !!![b
PRAISE THE LORD !

Offline Busy Bee

• Junior
  • **
  • Mesaje postate: 21
« Răspuns #16 : August 12, 2008, 07:52:20 pm »
Dragostea este un concept vast, un sentiment atat de profund incat nici cei mai mari filozofi nu au reusit sa-i patrunda  adanc in  semnificatii.
Intr-adevar ce poate fi mai frumos decat sa iubesti si sa fi iubit?
Nu se compara cu nimic. 

Am vazut ca ati facut referire mai mult la dragostea din cadrul cuplului.
Dragostea este cea care uneste sufletele, acopera greselile , creaza o atmosfera pasnica in familie.
Noi oamenii suntem mai orgoliosi din fire dar cand intervine dragostea avem puterea sa acceptam defectele unei persoane, avem puterea sa iertam si sa mergem mai departe.

Dragostea ne umanizeaza. Fara dragoste, nu suntem oameni!
I am busy like a bee.

Offline InHisArms

• Nou pe forum
  • *
  • Mesaje postate: 2
    • Adresa de email
« Răspuns #17 : Aprilie 16, 2009, 08:49:03 pm »
Intr-adevar, frumusetea dragostei este ceea ce face viata sa merite... Ma gandeam, citind discutiile de pe forum, daca oare defectele partenerului nu sunt oare cea mai mare provocare pentru dragoste, pentru acea dragoste care acopera totul...

Offline bebe mac

• Nou pe forum
  • *
  • Mesaje postate: 2
    • Adresa de email
a trai cu D-zeu?a trai pt.D-zeu?D-zeu cel care traieste in tine?
« Răspuns #18 : Octombrie 14, 2009, 02:24:18 pm »
carei diferenta?