Autor Subiect: Gradinita Emanuel-o familie plina de caldura  (Citit de 812 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline Ralu

• Nou pe forum
  • *
  • Mesaje postate: 1
Gradinita Emanuel-o familie plina de caldura
« : Iunie 05, 2006, 12:47:47 pm »
Bine v-am gasit!

M-am gandit sa deschid acest subiect fiindca simteam nevoia sa impartasesc si altora minunata noastra experienta de la gradinita Emanuel.
Au fost 4 ani deosebiti, ani in care fetita noastra a "crescut" frumos, iar noi am stiut-o tot timpul in siguranta (din toate punctele de vedere).
Am cunoscut oameni minunati, oameni care-si fac meseria cu sufletul, oameni de o modestie si o bunatate extraordinara.
Va multumim tuturor si va dorim tot binele din lume si ... daca nu va deranjam, o sa mai trecem pe la dumneavoastra.

Cu dragoste,
Raluca, Maria si Eugen Trancau

Offline ucenicul

• Administrator
  • Membru
  • Mesaje postate: 384
Gradinita Emanuel-o familie plina de caldura
« Răspuns #1 : Iunie 05, 2006, 07:16:13 pm »
Sintem deosebit de bucurosi si onorati sa-L slujim pe Dumnezeu , slujind copiii din orasul nostru .
Stim ca pentru Dumnezeu , copiii sint deosebit de importanti , de aceea Domnul Isus a spus " lasati copii sa vina la mine " . Vrem ca prin ceea ce facem la Gradinita Emanuel sa contribuim la educarea copiilor intr-un spirit de dragoste , de afectiune , sa le insuflam dragostea pentru Dumnezeu si pentru oameni.
      Ne bucuram de toti copiii care au invatat la aceasta gradinita si le multumim parintilor pentru incredere si sprijin . Sintem onorati pentru aprecieri , dar in acelasi timp sintem deschisi sa primim sfaturi si indemnuri .
      Vrem sa credem ca cei care devin "boboci " ,parasindu-ne pentru clasa I , nu ne vor uita . Va asteptam oricind cu dragoste , sa ne vizitati si sa ne impartasiti bucuria de a fi elev .
       Multumim .

Administratia Gradinitei Emanuel
Nu te teme, crede numai!